Redovisningsbyrå Malmö

Redovisning, bokslut och deklaration •

Bokföring

Korrekt bokföring är grunden för all ekonomisk uppföljning hos alla företag, oavsett bransch. Hos oss på Redovisningsbyrå Malmö kan ni få hjälp av en redovisningskonsult med övergripande ekonomiarbete, uppsättning och förklaring av en kontoplan, klassificering av transaktioner, omföring av lönekostnader, periodiseringar och andra förekommande arbetsuppgifter inom ekonomifunktionen. Den största fördelen med att köpa in tjänsten är att ni frigör egna resurser till förmån för verksamheten och att ni kan lita på att det blir rätt från början.

Hjälp med bokföring i Malmö – anlita bra personal

Om ni köper in tjänster från vår redovisningsbyrå i Malmö säkerställer ni hög kvalitet i era räkenskaper. Att hantera bokföring för enskild firma är något vi har lång erfarenhet av och vi kan tillhandahålla rätt personal för uppdraget, oavsett om det handlar om enskilda delar eller er bokföring som helhet. Ni ska inte behöva sätta er in i bokföringslagen i detalj, vi ser till att vår personal håller sig ajour med gällande lagar och regler. Med kunskap och noggrannhet ser vi till att grunden för er uppföljning och bokslutsarbete är solid.

Expertis kring bokföring i Malmö inom alla områden

Bokföring för enskild firma – hjälp med bland annat avstämning, kontering, momshantering, deklarationer, faktura- samt lönehantering

 • In- och utgående moms – korrekt hantering
 • Lönekostnader – bokföring, avstämning och rapportering
 • Kontoplan – klassificering av intäkter och kostnader i ert företag

Vi debiterar ett bra pris för att upprätta bokföring

Vi utför alla typer av uppdrag avseende bokföring i Malmö och vår personalstyrka har en bred kompetens. Vi lär känna er verksamhet, går igenom arbetet som ska göras tillsammans med er och utformar det efter era behov. Då det ställs väldigt höga krav på korrekt redovisning, och viten vid felaktiga uppgifter kan bli höga, är det oftast både enklare och billigare att köpa in tjänsten än att hantera det själv. Kontakta oss för en offert avseende pris för bokföring för att frigöra både resurser och tid.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi är en redovisningsbyrå i Malmö som tar hand om löpande redovisning och administration i ditt företag.

  Adress:
  Fosievägen 17
  214 31 Malmö

  Telefon:
  040-59 88 72

  E-post:
  kontakt@redovisningsbyramalmo.com

  Orgnr:
  556516-9199

OM OSS

Vi är en redovisningsbyrå i Malmö som tar hand om löpande redovisning och administration i ditt företag.

Redovisningsbyramalmo.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Redovisning 2000 AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Fosievägen 17
214 31 Malmö

040-59 88 72

kontakt@redovisningsbyramalmo.com

Orgnr:
556516-9199