Redovisningsbyrå Malmö

Redovisning, bokslut och deklaration •

Om oss

Redovisning, administration och rådgivning

Redovisning 2000 AB grundades av Gundula Olsson 1993. Gundula är utbildad civilekonom och har lång erfarenhet av revision och redovisning. Idag har företaget tre anställda och vi är stolta över att ha fått hjälpa många nöjda kunder genom åren. Förutom vårt eget team har vi ett brett nätverk som kan bistå oss om vi exempelvis skulle behöva ta oss an juridiska frågor av mer komplex karaktär. Det har gjort att vi inte bara kunnat erbjuda hjälp med redovisning och deklarationer, utan att vi också kan ge kompetent företagsrådgivning.

Vi tar hand om er löpande bokföring

På Redovisning 2000 AB tar vi hand om all löpande bokföring åt många företag. Det innebär att ni skickar all löpande bokföring till oss – digitalt eller i pappersform – och vi lägger sedan in dem i vårt affärssystem och räknar ut moms, preliminärskatt samt tar fram underlag till deklarationen. Om ni redan har ett bokföringssystem jobbar vi även gärna i det om det förenklar för er.

Rådgivning i olika faser av företagsutvecklingen

Att fatta rätt beslut, till exempel vid en expansion av företaget, är inte alltid det lättaste. Vi har lång erfarenhet att tillsammans med externa experter guida och ge rådgivning till företag som under en period har behov av extra stöd.

Vi strävar alltid efter att ha ett nära samarbete med våra kunder och inga frågor är för små eller stora.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi är en redovisningsbyrå i Malmö som tar hand om löpande redovisning och administration i ditt företag.

  Adress:
  Fosievägen 17
  214 31 Malmö

  Telefon:
  040-59 88 72

  E-post:
  kontakt@redovisningsbyramalmo.com

  Orgnr:
  556516-9199

OM OSS

Vi är en redovisningsbyrå i Malmö som tar hand om löpande redovisning och administration i ditt företag.

Redovisningsbyramalmo.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Redovisning 2000 AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Fosievägen 17
214 31 Malmö

040-59 88 72

kontakt@redovisningsbyramalmo.com

Orgnr:
556516-9199